Saskia Batenburg - Emotie-eten de Baas

Saskia Batenburg

Saskia Batenburg

Diëtist en Emotie-eten de baas specialist

Werkgebied: Zoetermeer
Telefoon: 0621608349
E-mail: contact@sameninjesas.nl

Over Saskia

De reden dat ik Emotie-eten de Baas Specialist ben geworden is omdat ik geloof dat mensen over het algemeen genoeg kennis hebben over een gezonde leefstijl, maar worstelen met de toepassing ervan. Ik geloof dat als het zo makkelijk was om je gewoontes te veranderen, je dit echt al wel had gedaan. Als mens heb je de garantie dat je bij verandering een bepaalde weerstand gaat ervaren en het vaak moeilijk is om überhaupt te starten met veranderen, jezelf bij te sturen of te herpakken bij moeilijke momenten of lastige emoties.

Door de scholingen van Emotie eten-de Baas en mijn opleiding tot ACT-diëtist en leefstijlcoach, heb ik praktische oefeningen en handvatten geleerd waarbij rekening wordt gehouden met de menselijke principes zoals de automatische piloot, behoefte aan korte termijn beloning en ons kritische verstand. De oefeningen en handvatten helpen jou om meer inzicht te krijgen en anders met moeilijke momenten om te gaan. Zo word je het Emotie-eten de Baas!

Ben je bereid om samen op onderzoek te gaan? Je zal dus geen kant en klare oplossingen krijgen maar wel praktische oefeningen en handvatten meer grip te krijgen op het emotie-eten. Laten we samen uitzoeken wat voor jou werkt. Zo zit ik het fijnst in mijn Sas en jij na het traject hopelijk ook!

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.