Wil jij emotie-eters kunnen behandelen met een 7-stappenplan?

Doe dan mee met de geaccrediteerde nascholing Emotie-eten de baas.

“Wat wij willen is zoveel mogelijk collega’s opleiden tot expert in de Emotie-eten de baas methode. Door ervarings– en resultaatgerichte scholingen te geven voor passievolle professionals die anderen willen helpestap voor stap het emotie-eten onder controle te krijgen, zodat blijvend gewichtsverlies mogelijk is”. Sara en Judith

Sara en Judith eigenaren Emotie-etendebaas.nl

Emotie-eten de baas eigenaren

Sara van Grootel en Judith van Gennip, diëtisten en docenten

Sinds 2014/2015 zijn wij aangesloten bij Emotie-eten de baas, en als dietist gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die het emotie-eten onder controle willen krijgen, zodat afvallen wel lukt. Wij zoeken collega’s die ‘Erkend Emotie-eten de baas specialist©’ willen worden en vermeld willen worden op www.emotie-etendebaas.nl.

E-mail: info@emotie-etendebaas.nl

Lees ons verhaal 

Waarom deze nascholing volgen

Emotie-eten: het dempen van ‘lastige’ emoties, zoals verdriet, eenzaamheid of boosheid, met eten zoals chocola, chips, koekjes en ijs. Gevolg: clienten belanden vaak in een patroon van lijnen, afvallen, snaaien door stress/frustrtatie/vermoeidheid, ‘het is nu mislukt’, nog meer snaaien, aankomen, en uiteindelijk… weer op dieet. Wil jij jouw clienten helpen dit patroon te doorbreken? Doe mee met onze nascholingen.

Emotie-eten de baas - Basis - Programma  Deelnemen aan deze nascholing 

Nora: “Duidelijke uitleg van emotie-eten en het 7-stappenplan met veel voorbeelden en bruikbare materialen (test, werkblad stap 1-3)”

Marjolijn Schell – Thijsse: “Deze scholing geeft structuur in de aanpak van emotie-eten. Ook goed dat het verschil tussen emotie-eten en gewoonte-eten aan bod komt”

Wesley: “Ik vind het inzichtelijk maken van emotie-eten op een visuele manier een mooie toevoeging aan wat ik al doe”

Ineke van Bentum: “Na deze nascholingsdag kan je de theorie direct in de praktijk brengen”

Jasmijn Meems: De inhoud van deze nascholing is waardevol! Veel praktische handvatten: het stappenplan, de test, en bepaalde vragen die je kan stellen”