Nascholing professionals Emotie-eten de Baas - Emotie-eten de Baas

Nascholing professionals Emotie-eten de Baas

Wil jij als voedings-professional specialist worden op gebied van Emotie-eten?

Dan komen wij graag in contact met jou. Onze wens is dat meer professionals cliënten, die worstelen met langdurig overgewicht, effectief kunnen begeleiden.

“Onze missie is voedingsprofessionals te trainen in het effectief begeleiden van emotie-eters, zodat we samen meer mensen kunnen helpen het emotie-eten definitief onder controle te krijgen”. Sara van Grootel

Sara en Judith eigenaren Emotie-etendebaas.nl

Emotie-eten de baas eigenaren

Sara van Grootel en Judith van Gennip, diëtisten en docenten

Sinds 2014/2015 zijn wij aangesloten bij Emotie-eten de baas, en als dietist gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die het emotie-eten onder controle willen krijgen, zodat afvallen wel lukt. Wij zoeken collega’s die ‘Erkend Emotie-eten de baas specialist©’ willen worden en vermeld willen worden op www.emotie-etendebaas.nl.

E-mail: info@emotie-etendebaas.nl

Lees ons verhaal 

Wil jij je specialiseren? Dan komen wij graag in contact met jou.

Emotie-eten: het dempen van ‘lastige’ emoties, zoals verdriet, eenzaamheid of boosheid, met eten zoals chocola, chips, koekjes en ijs. Door specialisatie is het eenvoudiger om nieuwe cliënten aan te trekken, zo is onze ervaring.

Wil jij je specialiseren? Dan komen wij graag in contact met jou. Onze wens is om nog meer professionals op te leiden, zodat we in heel Nederland cliënten begeleiden met de methode Emotie-eten de baas. Doe jij mee?

Al jaren organiseren wij geaccrediteerde scholingen voor diëtisten en gewichtsconsulenten:

Emotie-eten de baas - Basis - Programma 
Coachend Begeleiden 
Emotie-eten de baas - vervolg 3 daagse 

Deelnemen aan deze nascholing 

Post HBO Emotie-eten de baas Vervolg 3 daagse

Als je Coachend Begeleiden en Emotie-eten de baas Basis hebt gevolgd, dan kun je je verder specialiseren via de Vervolg 3 daagse. We behandelen nieuwe begeleidingstechnieken, oefenen heel veel met jouw eigen casuistiek, voeren een workshop Emotie-eten de baas uit en maken een PR-plan voor je specialisme. Na de 3-daagse voel jij je zelfverzekerd genoeg om je te profileren als specialist op het gebied van Emotie-eten!

Adap: 23,5 punten. BGN: 8,5 punten

Zie programma: Programma Emotie-eten de baas 3-daagse Vervolg opleiding

Deelnemen aan deze nascholing 

En na het volgen van de Post HBO Emotie-eten de baas Vervolg 3 daagse kun je je als diëtist of gewichtsconsulent aansluiten als ‘Erkend Emotie-eten de baas specialist©’. 

 INLOGGEN