Als je Coachend Begeleiden en Emotie-eten de baas Basis hebt gevolgd, dan kun je je verder specialiseren via de Vervolg Scholing

We behandelen nieuwe begeleidingstechnieken, oefenen met jouw eigen casuistiek, voeren een workshop Emotie-eten de baas uit en maken een PR-plan voor je specialisme. Na deze vervolgopleiding voel jij je zelfverzekerd genoeg om je te profileren als specialist op het gebied van Emotie-eten!

Specialist worden?

Ben je er aan toe SPECIALIST en EXPERT  te zijn en je zo te presenteren in jouw regio? Wil je sparren met een club ervaren gespecialiseerde diëtisten en gewichtsconsulenten? Kun je ondersteuning gebruiken bij het inhoudelijk begeleiden van cliënten? Kun je advies gebruiken om meer cliënten uit de doelgroep emotie-eters aan te trekken? Cliënten die speciaal voor jouw aanpak naar jouw praktijk komen?

Diëtisten en gewichtsconsulenten komen na het volgen van de 2 basisscholingen en de vervolgopleiding in aanmerking voor een specialistenvermelding  ‘Erkend Emotie-eten de baas specialist©. Dat betekent onder meer korting op terugkomdagen met intervisie en verdiepingsdagen, handboek voor jezelf, werkbladen voor je cliënten, PR-teksten en -afbeeldingen en promotie via emotie-etendebaas.nl (via de website en social media).

Lees meer over specialist worden 