Rianne Venema - Emotie-eten de Baas

Rianne Venema

Rianne Venema

Diëtist en Emotie-eten de baas specialist

Werkgebied: Groningen
Telefoon: 0633774721
E-mail: r.venema@dietistenpraktijkgroningen.nl

Over Rianne

Ik ben Emotie-eten de baas specialist geworden, omdat eten zoveel meer is als voeding. Een schema vasthouden voor tijdelijk kunnen we vaak wel, maar echt inzicht krijgen in waarom we keuzes maken en dit kunnen veranderen is wat mijn werk voor mij leuk maakt. Emoties spelen hierbij een belangrijke rol.

Voor mijzelf was eten uit vermoeidheid heel erg herkenbaar. In de avond de kinderen op bed en ikzelf met wat lekkers op de bank. Door meer inzicht te krijgen in waarom ik dit deed, was het ook makkelijker dit te doorbreken en te kijken naar waar ik op dat moment echt behoefte aan had. Vaak was dit even rust of juist lichamelijk actief worden afhankelijk van de situatie.

Emotie-eten de baas is erg praktisch en dat is ook wat veel cliënten prettig vinden.

Recensie van Laura:
Rianne heeft me veel inzicht gegeven in waarom ik bepaalde keuzes maakte. Ik zat echt in een vicieuze cirkel. Het was vaak streng lijnen volgens het nieuwste dieet, overdag ging dat vaak prima, maar halverwege de week ging het mis en dan dacht ik, maandag maar weer verder. Rianne heeft mij geholpen deze patronen te doorbreken en liever voor mezelf te zijn. Op die manier ben ik nu 10 kilo kwijt en zit ik een stuk beter in mijn vel. Voor mij geen diëten meer!

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.