Petra van de Vis - Emotie-eten de Baas

Petra van de Vis

Petra van de Vis

Diëtist en Emotie-eten de baas specialist

Werkgebied: Zuidwolde (Drenthe)
Telefoon: 0638499817
E-mail: petra@eigenwijsafvallen.nl

Over Petra

Hoe zou het zijn te stoppen met diëten en te starten met gewoon eten?
Als coach en diëtist van Eigenwijs Afvallen begeleid ik je mét tijd en aandacht en zónder dieet. Samen zorgen we voor structuur in je eetpatroon. Daarna ga je stap voor stap aan de slag met het aanpakken van het emotie-eten.

In 1999 ben ik afgestudeerd als diëtist. Na in de thuiszorg en het bedrijfsleven als diëtist maar ook in andere functies te hebben gewerkt, besloot ik in 2015 dat ik eigenwijs genoeg was om zelfstandig verder te gaan met een diëtistenpraktijk. In 2018 ben ik verhuisd naar het buitengebied van Zuidwolde in Drenthe, op de rand van Overijssel. Hier woon ik met mijn man en onze twee tienerdochters en met onze katten, kippen en konijnen.

Mijn hart ligt bij het coachen van volwassenen die graag hun eetgedrag willen veranderen. Ik heb daarom meerdere nascholingen van Emotie-eten de baas gevolgd. Het gaat bij mijn vorm van begeleiding niet om verboden voedingsmiddelen, superfoods of andere hypes. Ik wil heel graag jouw wereld een beetje mooier maken door je veel inzicht en een duwtje te geven waardoor jij zelf datgene kunt veranderen wat nodig is.

Recensie Miranda:
“Na jaren van lijnen een verademing dat het niet meer lijnen is, of als lijnen voelt, maar een eetpatroon aanpakken en gezonder leven. Ik ben je nog steeds enorm dankbaar voor de inzichten die je me hebt gegeven!”

Recensie Anoniem:
“Petra heeft mij laten inzien waar mijn eetgedrag vandaan kwam en mij geleerd wat ik nodig had en welke vragen in mezelf kon stellen. Zoals: “Wat heb ik nu eigenlijk echt nodig?” Ze kon uit mijn wirwar van verhalen de kern halen en dat maakt haar een zeer goede luisteraar.”

 

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.