Martha van der Velde - Emotie-eten de Baas

Martha van der Velde

Martha van der Velde

Diëtist en Emotie-eten de baas specialist

Ook workshops
Werkgebied: Burgum, Veenwouden, Buitenpost, Dokkum, Groningen en Haren
Telefoon: 088 - 425 36 00 / 06 4660 6187
E-mail: info@martha.frl

Over Martha

In mijn praktijk in Friesland en Groningen richt ik me voornamelijk op blijvende gedragsverandering bij cliënten, samen met mensen te zoeken naar een blijvende en gezonde leefstijl die bij hén past. Door de jaren heen heb ik veel mensen gezien die juist door diëten/lijnpogingen een verstoorde relatie kregen met eten, dit kwam met name door de korte termijn oplossingen (lees: (crash-) diëten). Graag draag ik mijn steentje bij om de vicieuze cirkel van lijnen, afvallen en weer aankomen te voorkomen of te doorbreken. Al vele vrouwen en mannen heb ik mogen begeleiden, erg leuk om te zien hoe mensen weer lekkerder in hun vel mogen zitten.

Vaak zie je dat een gezonde relatie met eten ook een gezondere relatie met de weegschaal betekent. Een veel voorkomende uitspraak: ‘ik heb niet het idee dat ik op dieet ben, maar tóch zit ik lekkerder in mijn vel, voelt het beter, en val ik ook nog af’.

Recensie

Na vele jaren van jojoën was ik er wel klaar mee. Bovendien heb ik Lipoedeem en het overgewicht ging me steeds meer parten spelen. Ik wilde geen dieet, maar wist dat ik naast voeding ook mentaal aan de slag moest. Ik kwam bij emotie eten de baas specialist Martha terecht en wat was én ben ik daar blij mee. Martha is een enthousiaste en zeer betrokken diëtiste die vaak met een nuchtere reactie kwam wanneer ik weer eens in “paniek” contact zocht. Streep eronder en weer door is nu mijn motto. Alhoewel het niet mijn hoofddoel was ( ik was al blij met iedere kilo die ik kwijt zou raken) ben ik met hulp van Martha veel afgevallen. Niet snel, maar dat was alleen maar beter. De snelle methodes hebben me juist verder van mezelf afgebracht. Het belangrijkste is echter dat ik nu veel rustiger in mijn hoofd zit en niet altijd bezig ben met wel of niet eten. Natuurlijk was en is het niet altijd gemakkelijk en moet je het uiteindelijk zelf doen. Maar zonder de steun en hulp van Martha was het me niet gelukt. Ik ben erg blij met haar als diëtiste.

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.