Gré van Ramshorst - Emotie-eten de Baas

Gré van Ramshorst

Gré van Ramshorst

Diëtist en Emotie-eten de Baas specialist

Ook groepsprogramma
Werkgebied: Leek, Roden, Zuidhorn
Telefoon: 06 - 207 282 19
E-mail: info@grevanramshorst.nl

Over Gré

Ik ben emotie-eten de baas specialist geworden, omdat ik in de begeleiding van cliënten vaak  patronen (te veel eten) zag die met een “gewone” begeleiding heel moeilijk te veranderen waren. Kennis van gezonde voeding en het bereiken van (snelle) gewichtsafname is er wel. Een blijvend resultaat daarna is voor velen niet haalbaar.

Mijn begeleiding als specialist is gericht op gedragsverandering; afvallen met een blijvend resultaat, gezond voedingspatroon / leefstijl ontwikkelen en ongezonde eetpatronen doorbreken. Uit ervaring weet ik dat het veranderen van patronen pas kan plaats vinden als je inzicht en bewustwording krijgt.

Het dempen van gevoelens, door bijvoorbeeld extra eten of heel veel sporten, doen we allemaal, maar het lost helaas niets op. Door te gaan voelen wat je werkelijke behoefte is, kun je het dempen verminderen of stoppen. Je stapt uit  de vicieuze cirkel. Hierdoor krijg je grip op je gedrag en ontstaat er meer ruimte voor wat je echt wilt.

Eten is dan geen strijd meer. Je leert weer “vrienden” te worden met eten,  je kan en mag weer genieten van bijvoorbeeld een stukje chocolade.

 

Review client Individueel Traject:

Ik begrijp je helemaal en ik ben het helemaal mee eens met wat je schrijft. Ik heb veel inzicht en bewustwording in mijn patronen gekregen. Het is en blijft echter een heel zware klus. Wanneer jij er niet was geweest had ik er tot nu toe waarschijnlijk niet veel van terecht gebracht. Ook nadat ik weer opnieuw ben begonnen ben jij de stimulerende persoon. Op de voorgrond wanneer wij elkaar spreken en via mail.”

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.