Anneke Kloosterman - Emotie-eten de Baas

Anneke Kloosterman

Anneke Kloosterman

Diëtist, Emotie-eten de Baas specialist

Werkgebied: Drachten
Telefoon: 06-81105213
E-mail: info@dietist-anneke.nl

Over Anneke

Ik ben Emotie-eten de baas specialist  geworden omdat ik merkte dat ik vast liep bij het begeleiden van de emotie-eters. Ik dacht dat deze mensen beter geholpen konden worden door een psycholoog dan door mij. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen voeding… Collega’s van me waren erg enthousiast over de Emotie-eten de Baas methode. Ik dacht bij mezelf als zij zo enthousiast zijn en de emotie-eters goed kunnen begeleiden, dan moet ik dat toch ook kunnen!

Zodoende heb ik de scholingen gevolgd. Nu heb ik richtlijnen en praktische handvaten om de emotie-eters beter te begeleiden. En het werkt echt!

Het geeft me voldoening om te zien hoe iemand stap voor stap zijn gedrag kan veranderen, zijn gevoelens niet meer dempt met voeding en beter in z’n vel zit.

Wil je dat ook? Maak en afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Recensie Marja:

“Na het 3 maanden traject bij Anneke kan ik mijn emoties beter uiten en weet ik er beter mee om te gaan. De begeleiding was prettig en duidelijk, zeker aan te raden. Ik geef het traject een 9”

Recensie Daniëlle:

“Ik vond de begeleiding erg prettig en zonder oordeel. Anders was ik al direct afgehaakt.  Ik heb nauwelijks eetbuien meer en maak bewustere keuzes. Cijfer voor dit traject een 9”

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.