Herziene uitgave boek liefde in plaats van chocola - Emotie-eten de Baas

Herziene uitgave boek liefde in plaats van chocola

In 2014 bracht Fenna Janssen het boek Liefde in plaats van chocola uit. In haar praktijk hielp zij al jaren vrouwen die worstelden met emotie-eten om dit onder controle te krijgen, door onderliggende patronen duidelijk te krijgen en te veranderen. Niet meer dan logisch dat zij uiteindelijk een boek uitbracht waarin het 7 stappenplan van Emotie-eten de baas beschreven werd. Dit boek heeft ondertussen zijn weg gevonden naar vele vrouwen (en mannen) die zichzelf herkennen als emotie-eter en dit patroon willen doorbreken. Daarnaast wordt het boek gebruikt door de Emotie-eten de baas specialisten© in hun praktijken, en natuurlijk ook door ons.

Sinds onze overname van Emotie-eten de baas in 2021 staan we te popelen een nieuwe uitgave van het boek uit te brengen. Het was al een goed boek, maar kon natuurlijk nog beter 😉

En nu is het bijna zover, op 7 juli 2023 de Dag van de Chocolade, komt de geheel herziene uitgave van Liefde in plaats van chocola uit. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden hiervan, en de kans krijgen een pre-order te plaatsen? Meld je hieronder dan aan en we sturen je met regelmaat nieuwtjes over het boek.

Direct bestellen kan via https://mijn.emotie-etendebaas.nl/product/nieuw-boek-liefde-in-plaats-van-chocola/