Herfst! Het seizoen van verandering. Ga jij met je client naar buiten? - Emotie-eten de Baas

Herfst! Het seizoen van verandering. Ga jij met je client naar buiten?

Het zomerseizoen heeft plaatsgemaakt voor de warme kleur van de herfst.

Een mooi seizoen. Want terwijl de bladeren van kleur veranderen en de temperatuur daalt maakt de natuur zich klaar voor de winter.

Je zou haast kunnen zeggen dat de herfst misschien wel symbool staat voor verandering.

Want terwijl de bomen hun bladeren verliezen maakt dit tegelijk ruimte voor nieuwe groei in het voorjaar. Net zoals de natuur verandert, kunnen wij mensen ook veranderen. En hoe mooi zou het zijn als je die verandering zichbaar kan maken in de natuur!

Of zoals Sanne, onze specialist in Groningen vertelt: de kracht en eenvoud van de natuur helpen niet alleen mijn clienten tijdens de begeleidingssessies maar ook mij. De natuur zorgt voor rust, vertraging, bewustwording en daardoor nog meer diepgang. We bereiken sneller de kern van het probleem door gebruik te maken van de elementen van de natuur!

Trouwens, de herfst is ook het seizoen van meer binnen zitten, dus samen met je client naar buiten is uberhaubt een goed idee!

Maar we snappen ook dat dit direct bezwaren, twijfels en praktische vragen oproept.

Kom 17 april dus naar onze nascholing met het 7-stappenplan naar buiten. Dan weet jij nadien hoe jij jouw client gaat coachen met behulp van de natuur.

Maar let op: er zijn nog meer ontwikkelingen! Want lang voordat wij (Sara en Judith) Emotie-eten de baas gingen overnemen, zijn wij net als sommigen van jullie, besmet geraakt met het ACT virus. 😊 Sindsdien willen wij het 7-stappenplan integreren in de matrix van ACT. Omdat je dan aan meerdere processen tegelijk werkt en je meer resultaat hebt in minder tijd……

NU snappen wij hoe het werkt! en dat delen wij graag! Zodat we samen nog betere specialisten kunnen worden.

Dus hou de nieuwsbrieven en social media in de gaten. Dan delen wij binnenkort de data van ons allernieuwste verdiepende webinar: De 7-stappen in de ACT matrix.

Kan je straks in de natuur wandelen terwijl je doormiddel van de matrix van ACT in 7 stappen de client definitief af helpt van het patroon van emotie-eten 🙂

Wij hebben er zin in!

Warme groet,
Sara en Judith