Gelukkig nieuwjaar! - Emotie-eten de Baas

Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar! Wij wensen jou, je collega’s en je praktijk het allerbeste voor 2024.

Wat een opmerkelijk jaar hebben wij achter de rug! Terwijl 2024 al begonnen is willen we samen met jullie terugblikken op enkele gedenkwaardige hoogtepunten van 2023 bij Emotie-eten de baas.

1. Ons boek ‘Liefde in plaats van chocola’ Een vernieuwde uitgave!

Met nog meer praktische tips om je client te ondersteunen de relatie met eten de verbeteren. En de eerste druk is al uitverkocht! Wij zijn supertrots op dit resultaat.

2. Zes leefstijlprofessionals opgeleid tot emotie-eten de baas specialist.

Hun toewijding en enthousiasme om een positieve impact te maken op het leven van anderen zijn inspirerend. Samen staan we sterk in het behandelen van het emotie-eten.

Nascholing professionals Emotie-eten de baas vervolg – Emotie-eten de Baas

3. Nascholing Mindful-eten: Verdieping en inzicht.

Geweldig om te merken hoe deze kennis weer wordt meegenomen de praktijk in. Wil je hier ook aan deelnemen? Mail ons en bij voldoende interesse plannen we een datum in.

4. Welkom aan Marleen van de Gragt: onze nieuwe specialist.

We zijn verheugd om Marleen van der Gragt te verwelkomen, een ervaren specialist die zich heeft aangesloten bij ons netwerk. Haar expertise zal ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn op de ondersteuning die we bieden aan degenen die worstelen met emotie-eten.

5. Succesvolle terugkomdag: Evalueren en leren

Onze terugkomdag was een succes, waar we de kans kregen om te evalueren, te leren en strategieën te oefenen. Het delen van ervaringen maakt ons effectiever in het aanpakken van het emotie-eten en alles wat daarbij te sprake komt.

Terugkomdag Emotie-eten de baas – Emotie-eten de Baas

6. Sara op Radio 1: Waarom Niet Diëten?

Een bijzonder moment was Sara’s verschijning op Radio 1, waar ze sprak over waarom diëten niet de oplossing is en de schadelijke relatie tussen emotie-eten en traditionele dieetmethoden. Fijn om deze boodschap te mogen verspreiden.

7. Scheurblokken:

Praktische Hulpmiddelen voor Gesprekken! We hebben scheurblokken ontwikkeld die als praktische tools dienen tijdens gesprekken. Deze innovatieve hulpmiddelen vergemakkelijken de communicatie en ondersteunen onze missie om effectieve benaderingen te bieden bij de behandeling van emotie-eten.

Scheurblok emotie-eter of verleidingseter test – Emotie-eten de Baas

Scheurblok stap 1-3

Vooruitblik op 2024:

Nieuwe Scholingen en Webinar! In het komende jaar kijken we uit naar nieuwe uitdagingen en kansen. We hebben de scholing “Buitencoaching en Emotie Eten” ontwikkeld en presenteren het boeiende webinar “Het 7-Stappenplan in de ACT Matrix”.

Webinar Emotie-eten de baas 7 stappenplan in de matrix – Emotie-eten de Baas

Scholing Buitencoaching

Uiteraard geven we ook in 2024 weer de basisscholingen Emotie-eten de baas en Coachend begeleiden en kun je in het najaar van 2024 weer de specialisatie volgen.

Overzicht data nascholingen 2024

Warme groet,
Sara en Judith