Workshop Mindful chocola eten - Den Haag - Emotie-eten de Baas

Workshop Mindful chocola eten – Den Haag

18
mrt
Workshop Mindful chocola eten – Den Haag
19:30- 21:00
€ 25
Van Diemenstraat 202, 2518 VH Den Haag
12

Heb jij een haat-liefdeverhouding met chocola? Wil je ‘gewoon normaal’ kunnen genieten van één stukje chocola zonder de hele reep op te eten? Doe dan mee met de workshop mindful chocola eten. Geniet minimaal 3 minuten van één bonbon en voel je daarna voldaan… of breek het record dat op 6 minuten staat!

Mindful betekent met aandacht kijken naar je eigen patronen en je gevoelens. Het is een stroming die ontstaan is uit het Boeddhisme. Mindulness technieken worden op veel terreinen toegepast.

Mindful eten betekent onder meer dat je bewust naar je eigen eetgewoonten en snoepgedrag kijkt. Welk deel van je lichaam heeft ‘honger’? Zijn het je ogen die de verleidingen van gebak niet kunnen weerstaan? Heeft je neus honger als je langs de warme bakker loopt? Heb je te weinig gegeten en knort je maag? Of hongert je hart naar aandacht en verwar je dit met trek in chocola?

Naast meer uitleg over mindful eten gaan we ook oefenen met mindful proeven en eten. Thuis ga je hier verder mee aan de slag door één keer per dag iets met aandacht te eten, bijvoorbeeld een koekje of een snee brood.

De tweede persoon mag gratis meekomen, wel graag beide namen doorgeven bij aanmelding.

Meer informatie: Sara van Grootel | 06-13928606 | s.vangrootel@viedietist.nl

Aanmelden

(* = altijd invullen)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

 INLOGGEN