Start Emotie-eten de baas Groep Groningen - Emotie-eten de Baas

Start Emotie-eten de baas Groep Groningen

13
sep
Start Emotie-eten de baas Groep Groningen
9.30-11.30
€ 495
Gezondheidscentrum Corpus, Canadalaan 10 in Groningen
max. 10

Samen op weg naar een gezonde relatie met eten & jezelf

Heb jij al veel dieetpogingen gedaan maar hield je dit niet vol? En denk jij dat dit komt omdat je te weinig wilskracht of motivatie hebt? Ervaar jij gevoelens van schuld- en schaamte rondom het eten en jouw gewicht? Eet jij vaak uit frustratie, onrust of spanning? Vind jij het lastig om te onderzoeken waarom het jou niet lukt jouw eetpatroon langdurig te veranderen?

Dit is heel herkenbaar. Met stimulans van de groep werk jij in 5 maanden aan een gezonde relatie met eten & jezelf met als resultaat meer energie, fitheid en balans in een leefstijl die bij jou past!

Emotie eten de baas GROEP start 13 september 2023

Middels dit groepsprogramma staan wij stil bij de onderliggende patronen van jouw eetgedrag en leer jij vaardigheden hoe je hiermee omgaat. Eten is vaak het symptoom van onderliggende problemen en dit gaan wij inzichtelijk maken voor jou zodat jij grip krijgt op jouw eetgedrag met als gevolg meer rust en tevredenheid in de relatie met eten & jezelf.  Er ontstaat ruimte voor de dingen die je écht belangrijk vindt en eten beheerst niet langer je leven. Dit is mogelijk en gun ik jou ook!

Ben jij bereid stil te staan bij de onderliggende patronen van jouw eetgedrag en wil je dit blijvend veranderen? Gun jij jezelf de tijd en ruimte om stap voor stap jouw eetgedrag  aan te pakken middels het groepsprogramma ‘Grip op eten’, meld je dan NU aan!

Inclusief:

  • Werkboek met informatie en opdrachten, online beschikbaar gedurende 1 jaar;
  • Audio- en video opnames;
  • Gasttrainer: lichaamsgericht holistisch therapeut die meer inzicht geeft in de relatie tussen lichaam én geest bij o.a. stress. Zij laat je ervaren hoe je hiermee om kunt gaan.
  • Toegang online community voor het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers;
  • Coaching door diëtist & toegepast psycholoog Sanne Kramp

Start:                                         Woensdagochtend 13 september 2023 van 9:30- 11:30 uur

Duur:                                         5 maanden, bestaande uit 8 groepsbijeenkomsten

Data:                                        13 sept, 27 sept, 11 okt, 1 nov , 15 nov, 29 nov, 20 dec, 10 januari

Tijd:                                          9:30-11:30 uur

Locatie:                                    Gezondheidscentrum Corpus, Canadalaan 10 in Groningen

Investering:                            € 495,  waarvan er vergoeding mogelijk is

 

Aanmelden:                          Meld je aan bij Sanne Kramp, diëtist en toegepast psycholoog, via info@sannekramp.nl of 06 – 5028 5851.

Voor vragen over de cursus kun je ook gerust contact opnemen of kijk op www.sannekramp.nl.

 

Samen op weg naar een gezonde relatie & jezelf!

Ervaringsdeskundige Laura over het groepsprogramma: ‘ Vanaf de eerste bijeenkomst voelde ik me ‘veilig’ in de groep. Ook al moest ik wel een beetje wennen: ik deelde nooit mijn gedachten over eten of hoe vaak en wat ik at. Uit schaamte. Ik kreeg veel nuttige informatie over voedsel en calorieën maar vooral ook over waaróm ik at zoals ik at. Inzicht dus. En dat is voor mij de sleutel geweest. Mijn doel was het stoppen van mijn eetbuien ’s avonds met als bijkomend voordeel kilo’s kwijtraken. Heb ik mijn doel behaald? Ja. Ik heb niet meer élke avond een eetbui en ik ben kilo’s kwijtgeraakt.’

Meer informatie: Sanne Kramp | 06 – 5028 5851 | info@sannekramp.nl

Aanmelden

    (* = altijd invullen)