Aanmelding vermelding op de website - Emotie-eten de Baas

Aanmelding vermelding op de website

Zichtbaar als professional op het gebied van emotie-eten?

Wat leuk dat je jouw praktijk wilt aanmelden voor een vermelding op ‘In jouw regio’ op www.emotie-etendebaas.nl. Hierdoor ben je vanaf 1 januari 2022 vindbaar op onze website voor mensen die hulp zoeken bij het emotie-eten.

Je hebt de keuze tussen een gratis basisvermelding en een betaalde specialistenvermelding.

De basisvermelding toont zoekers enkel je naam, beroep en werkgebied (Let op: dus niet al je praktijklocaties, en geen link naar je website of contactgegevens). De basisvermelding is mogelijk als je Emotie-eten de baas basis en Coachend begeleiden basis hebt gevolgd.

De specialistenvermelding (*) is mogelijk als je alle 5 de scholingsdagen hebt gevolgd. Hiermee kom je bovenaan te staan als mensen gaan zoeken in jouw werkgebied. Daarnaast wordt er gelinkt naar jouw persoonlijk profiel met al je contactgegevens (zie Sara van Grootel – Emotie-eten de Baas als voorbeeld).

(*) Als je de specialistenvermelding wilt, vink dit dan aan, dan nemen wij binnenkort telefonisch contact met je op om de voordelen en voorwaarden te bespreken.

Op 1 januari 2022 zullen wij de nieuwe zoekfunctie op de website lanceren, en ben je voortaan zichtbaar als professional op het gebied van emotie-eten.

 INLOGGEN