Cora Berndt - Emotie-eten de Baas

Cora Berndt

Cora Berndt

Diëtist en Emotie-eten de baas specialist

Ook workshops
Werkgebied: Emmen
Telefoon: 0615691174
E-mail: info@coraberndt.nl

Over Cora

Ik ben Emotie-eten de baas specialist geworden omdat ik het emotie-eten zelf herken uit ervaring. Ik ben ook maar een mens. Het is niet gemakkelijk om (blijvend) af te vallen. Een handje chips wordt al gauw een hele zak, 1 koekje wordt een heel pak en de deur van de koelkast is gewillig…

Het is dankbaar en fijn om mensen te kunnen helpen door ze handvatten aan te kunnen reiken, met als doel: voorkomen is beter dan snaaien…

Kom uit die vicieuze cirkel en maak kennis met Emotie-eten de Baas! Kom in actie! Een kennismaking met Emotie-eten de Baas is mogelijk tijdens 1 van mijn workshops.

Recensie van een client (M.C.)

“Mij tijdens het eerste gesprek vertellen wat ik wel mocht eten i.p.v. wat niet mocht maakte dat mijn scepsis al snel omsloeg naar enthousiasme. Cora heeft mij op een hele sympathieke , informele en heldere wijze in laten zien hoe ik als emotie eter de valkuilen kan herkennen en omzeilen zonder mij te veroordelen als het eens een weekje wat minder goed was gegaan. Ik heb veel over mijn (vaak onbewuste) gedrag geleerd door de gesprekken met haar en het lezen van een aantal boeken die Cora me aangeraden heeft. Het lukt me nog steeds om gedisciplineerder om te gaan met mijn eetpatronen waardoor ik behoorlijk af gevallen ben en een maagverkleiningsoperatie niet meer nodig is.
Ik ben blij dat ik de stap gemaakt heb om ondanks de hoge drempel Cora’s hulp in te schakelen.”

Marleen Bakker, 53 jaar, na deelname aan de workshop
“Na de scheiding van mijn ouders 20 kilo aangekomen. Destijds altijd ontkent dat die twee met elkaar te maken. Wel meerdere keren afgevallen maar ook in de loop der tijd weer aangekomen. Getipt over een workshop “Emotie eten de baas” bij Cora Berndt.
Na een korte uitleg de test ben je een emotie of een verleidingseter. Tegen mijn verwachting in ben ik beide.
Met vragen en uitleg maakt Cora inzichtelijk wat je snaaimomenten en bijbehorende emoties zijn. We krijgen tips om die momenten te vermijden of betere eetkeuzes te maken.Voor mij is de eerste stap het niet kopen. Natuurlijk kan gedrag wat ik al zo lang heb niet in twee uurtjes verdwijnen maar ik ben na deze workshop wel gemotiveerd om te werken aan gezondere keuzes. En geen stress als het mis gaat maar de draad weer oppakken.
Het was een gezellige en motiverende avond en een prima start om zelf mee aan de slag te gaan.”

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.

Agenda

Momenteel geen training/workshop gepland.