Aan de slag met 3 gratis video's - Emotie-eten de Baas

Aan de slag met 3 gratis video’s

Aan de slag met 3 gratis video’s

Emotie-eten de baas de lukt jou ook!

Ben jij een ervaringsdeskundige op het gebied van lijnen? Is het je al vaak gelukt om 10 of 20 kilo af te vallen? Heb je dat nieuwe lagere gewicht behouden of ben je toch weer aangekomen? Heel frustrerend na al je moeite.

Herken jij jezelf als jo-jo-er en emotie-eter? Schreeuwt jouw lichaam om chocola bij verdriet en onrust? Demp jij lastige gevoelens met ‘troost-eten’? Volgt daarna het schuldgevoel en nog meer eten ‘aangezien de dag nu toch al verpest is’?

Gewicht verliezen en ook meer energie krijgen

Wil je stoppen met dit emotie-eten, wil je gewicht verliezen en ook meer energie krijgen? Dat kan allemaal. En het kan tegelijkertijd! Met het online programma Emotie-eten de baas laat ik je ervaren hoe je stap voor stap het emotie-eten onder controle krijgt. Alhoewel eetbuien heel veel calorieën leveren, vreten ze ook energie. Na het snoepen en snaaien zak je als een plumpudding in elkaar. Minder eetbuien betekent dus altijd dat je energieker wordt èn gemakkelijker afvalt. Streng lijnen werkt hierbij absoluut averechts. Lijnen geeft een voortdurend hongergevoel. Daar weet jij alles van. Met een streng dieet lok je juist eetbuien uit.

Wat wel helpt is onderzoeken waar je ècht behoefte aan hebt als je een snoep- en snaaibui hebt. Eet je gefrustreerd een zak chips leeg na een zware dag op je werk? Waarschijnlijk heb je behoefte aan waardering van je manager en een goed gesprek. Chips vervult zelden deze behoefte.

Eetbuien, snoepen en snaaien onder controle

Met het online programma Emotie-eten de baas help ik jou om eetbuien, snoepen en snaaien onder controle te krijgen. Als je jezelf herkent in onderstaande video en je bent er nu aan toe om gezonder te gaan leven en blijvend gewicht te verliezen, schrijf je dan nu in voor nog drie GRATIS video’s.

Op jouw gezondheid,

Emotie-eten de baas


Bianca (41 jr): Ik heb de eetbuien ingeruild voor huilbuien. Ook pittig. M’n verdriet en zorgen demp ik nu niet meer met eten.

Fleur (24 jr): 5 kilo eraf, zonder dieet. Ik kan nu eindelijk weer normaal gewoon eten zonder schuldgevoel.

Karlijn (36 jr): Heel veel geoefend met het VERDUREN van mijn gevoelens. Viel niet mee. Kwartje is wel gevallen.

Lees meer aanbevelingen 
 INLOGGEN