Workshop Emotie-eten de baas Groningen - Emotie-eten de Baas

Workshop Emotie-eten de baas Groningen

24
apr
Workshop Emotie-eten de baas Groningen
19.30-21.30
€ 25
Gezondheidscentrum Corpus, Canadalaan 10, 9728 EE Groningen

Afvallen doe je niet door te diëten. Maar door je relatie met eten te veranderen. Heb jij de neiging om naar chocola te grijpen als je je verdrietig of alleen voelt? Een zak chips als je boos bent? Kun je niet stoppen met snaaien als je eenmaal in de fout bent gegaan? Weet dan dat je dit emotie-eten onder controle kunt krijgen. Tientallen vrouwen is het al gelukt.

Doe mee aan de workshop Emotie-eten de baas en ervaar waar je echt behoefte aan hebt als jij je moe, verdrietig of boos voelt. Sanne Kramp, diëtist en toegepast psycholoog, leert je hoe je om kunt gaan met deze gevoelens zonder te eten. Daarnaast staat zij stil bij wat de reden is dat al jouw eerdere afvalpogingen niet gewerkt hebben. Er wordt uitgelegd wat wel kan werken om op een duurzame manier jouw gedrag te veranderen richting een gezonde relatie met eten en jezelf. Zodat je je leven weer kunt inrichten zoals jij het wil. Vrij van eetgestoorde gedachten, schuldgevoelens, calorieën tellen, eetbuien, gejojo en crashdiëten. Stap uit de vicieuze cirkel van emotie-eten, dat lukt jou ook!

Let op: meld je je aan met z’n tweeën, dan is de 2e persoon gratis.

Aanmelden voor de workshop kan via email info@sannekramp.nl of telefonisch: 0650285851. Vermeld in de mail uw volledige naam, telefoonnummer en emailadres.  Of via onderstaand formulier.

 

Meer informatie: Sanne Kramp | 06 50 28 58 51 | info@sannekramp.nl

Aanmelden

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.