Workshop Emotie-eten de baas Groningen - Emotie-eten de Baas

Workshop Emotie-eten de baas Groningen

23
nov
Workshop Emotie-eten de baas Groningen
19.30-21.30
€ 25
Gezondheidscentrum Corpus, Canadalaan 10, 9728 EE Groningen

Afvallen doe je niet door te diëten. Maar door je relatie met eten te veranderen. En dit begint bij jezelf. Vaak heb je de neiging om vanuit een gevoel van ontevredenheid over je lichaam een dieet te gaan volgen en doe jij heel hard je best dit goed te doen. Want als jij slanker bent dan voel jij je écht gelukkig.  En wat  doe jij als het even ‘mis’ gaat  en jij afwijkt van jouw voorgenomen dieet of plan? Heb jij dan ook de neiging jezelf af te straffen met woorden als: ‘Zie je wel, ik heb het verpest!’, ‘Het zal mij nooit lukken, slappeling!’ En geeft dit jou een gevoel van frustratie, verdriet, stress en nog meer ontevredenheid over jezelf? En wellicht zie ik je dan opnieuw een zak chips of reep chocola eten vanuit deze lastige gedachten en gevoelens? Kun je moeilijk stoppen met snaaien als je eenmaal in de fout bent gegaan?

Weet dan dat je dit emotie-eten onder controle kunt krijgen.

Doe mee aan de interactieve workshop Emotie-eten de baas en ervaar waar je echt behoefte aan hebt als jij je moe, verdrietig of boos voelt. Sanne Kramp, diëtist en toegepast psycholoog, leert je hoe je om kunt gaan met deze gevoelens zonder te eten. Daarnaast is er aandacht voor het doorbreken van de vicieuze cirkel waardoor  jij op een duurzame manier jouw gedrag kunt veranderen richting een gezonde relatie met eten en jezelf. Zodat je je leven weer kunt inrichten zoals jij het wil. Vrij van eetgestoorde gedachten, schuldgevoelens, calorieën tellen, eetbuien, gejojo en crashdiëten.

Stap uit de vicieuze cirkel van emotie-eten, dat lukt jou ook!

Let op: meld je je aan met z’n tweeën, dan is de 2e persoon gratis.

Aanmelden voor de workshop kan via email info@sannekramp.nl  of telefonisch: 0650285851. Vermeld in de mail uw volledige naam, telefoonnummer en emailadres. Of vul onderstaand formulier in.

Meer informatie: Sanne Kramp | 06 50 28 58 51 | info@sannekramp.nl

Aanmelden

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.