Nascholing professionals: “Emotie-eten de baas”

Wil jij als voedingsprofessional ook specialist worden op gebied van “Emotie-eten de baas?”

Dan kom ik graag in contact met jou. Mijn wens is dat meer professionals in Nederland cliënten, die worstelen met langdurig overgewicht, met jojoën als gevolg van emotie-eten, effectief kunnen begeleiden.

Mijn naam is Fenna Janssen, oprichter van emotie-etendebaas.nl. Ik ben gespecialiseerd in het onder controle krijgen van het emotie-eten, zodat afvallen wel lukt. Sinds 2010 richt ik mij als diëtist – therapeut vooral op mensen die willen afvallen en waarbij dit nog niet gelukt is i.v.m. emotie-eten. Ik zoek collega’s die ‘Erkend Emotie-eten de baas specialist©’ willen worden en vermeld willen worden op www.emotie-etendebaas.nl.

Emotie-eten: het dempen van ‘lastige’ emoties, zoals verdriet, eenzaamheid of boosheid, met eten zoals chocola, chips, koekjes en ijs.

Door specialisatie is het eenvoudiger om nieuwe cliënten aan te trekken, zo is mijn ervaring. In 2010 heb ik mijn praktijk gestart. Sindsdien stijgt mijn omzet ieder jaar, ook in het jaar 2012 toen de diëtist tijdelijk uit de basisverzekering werd gehaald.

Eind maart 2014 heb ik mijn eerste boek “Liefde in plaats van chocola” gepubliceerd. Met dit praktische handboek kunnen zowel cliënten als jij als hulpverlener aan de slag om het emotie-eten van je cliënten stap voor stap onder controle te krijgen.

Wil jij je specialiseren? Dan kom ik graag in contact met jou. Ik wil graag meer professionals bijscholen op het gebied van Coachend begeleiden en Emotie-eten de baas, zodat meer professionals mensen die last hebben van Emotie-eten effectief kunnen begeleiden.

Sinds 2012 organiseer ik geaccrediteerde scholingen voor diëtisten en gewichtsconsulenten. De scholingen zijn ook toegankelijk voor andere professionals die zich met gezond eten, afvallen en gedragsverandering op gebied van voeding en bewegen richten.

Emotie-eten de baas – basis (1 dag). emotie-eten-de-baas-basis-programma-en-details-2017
Accreditatie: 6 uur per scholingsdag voor diëtisten en gewichtsconsulenten (ADAP 6 punten, BGN 2,5 punten).

Data emotie-eten de baas, basis, 1-daagse training: zie overzicht data Aanmelding: Aanmelding via webshop

Emotie-eten de baas – vervolg (3 dagen).programma-emotie-eten-de-baas-3-daagse-vervolg-opleiding-2017
Accreditatie: voor diëtisten en gewichtsconsulenten (ADAP 23,5 punten, BGN 8,5 punten).

Data emotie-eten de baas, 3-daagse vervolgtraining: zie overzicht data Aanmelding: Aanmelding via webshop
NB de 3-daagse vervolgtraining Emotie-eten de baas is uitsluitend te volgen nadat je de 1-daagse trainingen Emotie-eten de baas en Coachend begeleiden hebt gevolgd.

Mijn missie is meer professionals bij te scholen betreffende het effectief begeleiden van emotie-eters, zodat we samen meer mensen kunnen helpen het emotie-eten definitief onder controle te krijgen.

Trainingslocatie: Amersfoort, Care for Women, Koningin Wilhelminalaan 1. Gratis parkeren en 7 min lopen vanaf station.

Training in jouw regio: op verzoek kan ik de 1-daagse trainingen geven in jouw regio. Korting is mogelijk indien je zelf voor minimaal 12 deelnemers, een zaal en catering zorgt. Email voor overleg: info@emotie-etendebaas.nl.

Diëtisten en gewichtsconsulenten kunnen na het volgen van de 5 scholingsdagen in aanmerking komen voor een licentie ‘Erkend Emotie-eten de baas specialist’. Dat betekent onder meer dat je doorverwijzingen via emotie-etendebaas.nl krijgt (via de website en Facebook). Neem voor informatie over de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een licentie met Fenna Janssen via info@emotie-etendebaas.nl.

Persoonlijk contact?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

U ontvangt uiterlijk binnen 5 werkdagen (vakanties uitgezonderd) een reactie op uw bericht.